AS Lifttechniek

A.S. Lifttechniek een keuze voor de toekomst


A.S. Lifttechniek is een dynamische, geheel zelfstandige, service gerichte onderneming op het gebied van lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie en onderhoud door zeer betrokken en enthousiaste mensen wordt begeleid. Bij A.S.Lifttechniek staat creativiteit, meedenken en een open directe communicatie met u als klant hoog in het vaandel.

Tot onze klantenkring behoort het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, hotels, vastgoedbeheerders alsmede Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

De klanten waarderen ons o.a. door de directe toegang, de korte lijnen en onze zeer adequate service. Hiervoor staan we dan ook 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week en 24 uur ter uwer beschikking.

Alle werkzaamheden worden door A.S. Lifttechniek uitgevoerd door vakkundige medewerkers en met adequate oplossingen. Eventueel kan dit ook zonder onderhoudscontract.

A.S. Lifttechniek is van alle markten thuis, ongeacht type en fabricaat van de lift. Of het nou gaat om reparaties, onderhoud of modernisering van een bestaande liftinstallatie of het plaatsen van een geheel nieuwe liftinstallatie, A.S.Lifttechniek heeft de ervaring en uitgebreide kennis om veelzijdig te worden ingezet.

Tot ons dienstenpakket behoort eveneens een op maat gesneden advies ten aanzien van liften, liftsystemen, wettelijke verplichtingen alsmede opstellen van een meer-jaren onderhoudsplanning of een second opinion,

Door de zeer ruime praktijk ervaring, kunt u bij ons rekenen op de service en onderhoud die u van ons mag verwachten.

Laat A.S. Lifttechniek uw verwachtingen waar maken.

Designed & developed by: MediaKracht.com