A.S. Lifttechniek: Een keuze voor de toekomst

Even voorstellen

A.S. Lifttechniek is een dynamisch, servicegericht en geheel zelfstandig bedrijf op het gebied van lifttechniek. Vakkundige, enthousiaste en betrokken mensen begeleiden het gehele traject van ontwerp tot installatie en onderhoud. Bij A.S. Lifttechniek staan creativiteit, meedenken en een open directe communicatie met u als klant voorop.

Wat doen we?
A.S. Lifttechniek adviseert, moderniseert en installeert liftinstallaties zoals personenliften, goederenliften, kleingoederenliften en homeliften. We doen dit voor alle types en fabricaten. Ook verzorgen wij reparaties, modernisering en het onderhoud van bestaande liftinstallaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een op maat gemaakt advies over liften en liftinstallaties, de bijbehorende wettelijke verplichtingen, maar ook voor het opstellen van een meerjarige onderhoudsplanning of bijvoorbeeld een second opinion. Door jarenlange ervaring en uitgebreide kennis is A.S. Lifttechniek van alle markten thuis.

Voor wie?
Tot onze klanten mogen wij onder meer bedrijven, onderwijsinstellingen, hotels, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) rekenen. Met onze snelle beschikbaarheid, de korte lijnen en adequate service staan we altijd tot uw beschikking. En altijd betekent ook écht altijd; 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Even voorstellen

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?