Altijd een op maat gemaakte, betrouwbare en duidelijke offerte

Offertes

A.S. Lifttechniek kan als kleiner regionaal en erkend liftbedrijf snel reageren op vragen en wensen van u als klant. Zo ook als u een offerte wenst te ontvangen. Bij A.S. Lifttechniek wordt een prijscalculatie niet vanachter een bureau opgesteld, maar pas na een bezoek op de locatie. Alleen zo is een juiste inschatting van de situatie en een passende, eerlijke en heldere offerte mogelijk geloven wij.

Door minimale overheadkosten is A.S. Lifttechniek vaak in staat goedkoper te werken dan de ‘gevestigde orde’. Verder hebben wij geen contractuele verplichtingen ten aanzien van welke leverancier dan ook. Voor elke opdracht kunnen wij op zoek gaan naar en onderhandelen met de leverancier die de beste prijs-kwaliteit verhouding kan bieden. En dat is goed voor u als klant.

Bent u benieuwd naar een offerte van A.S. Lifttechniek?
Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Offertes

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?