AS Lifttechniek

"Altijd een op maat gemaakte, betrouwbare en duidelijke offerte"

Als kleiner regionaal, doch professioneel en erkend liftbedrijf kunnen we sneller reageren op vragen en zijn we in staat om goedkoper te werken dan de "gevestigde orde". Dat laatste is mogelijk door onze gunstige kosten structuur en doordat wij nauwelijks tot geen overheadkosten hebben.

Verder hebben we geen contractuele verplichtingen ten aanzien van welke leverancier dan ook. Voor elke opdracht kunnen wij op zoek gaan naar en onderhandelen met de leverancier die voor het betreffende onderdeel of installatie de beste prijs-kwaliteit verhouding kan bieden.

Daarnaast ervaren wij dat het te vaak voorkomt dat prijscalculaties vanachter het bureau worden opgesteld. Dit leidt dikwijls tot onvoorziene uitgaven, omdat de situatie ter plekke toch net iets anders is dan waarmee men rekening had gehouden. A.S. Lifttechniek werkt anders. Bij elke opdracht komen we de situatie hoogstpersoonlijk opnemen waardoor wij u een passende, eerlijke en vooral duidelijke offerte kunnen overhandigen. Gespecificeerd per afzonderlijke lift als u dat wilt.

Benieuwd naar een offerte van A.S.Lifttechniek? Vul dan uw gegevens in ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Designed & developed by: MediaKracht.com