Een keuze voor de toekomst

Nieuws

16 mei 2024

A.S. Lifttechniek wederom trots op het winnen van de Safety Awards 2023

Met trots kondigt A.S. Lifttechniek aan dat, inmiddels al voor de 4e keer, onze toewijding aan uitstekend onderhoud heeft bijgedragen aan het winnen van de Safety Awards 2023 voor liftonderhoudsbedrijven.

Deze erkenning, uitgereikt door Liftinstituut op 23 april jl., onderstreept de kwaliteit van onze service en aandacht voor veiligheid.  

Onderhoudsfirma’s die 100 of meer liftinstallaties laten keuren door Liftinstituut maken kans op de Safety Award. Aan de hand van de door hun opgestelde criteria scoorde A.S. Lifttechniek wederom het best.

Daarnaast zijn we ook trots op het feit dat Heemwonen, waar wij het onderhoud verzorgen van alle 130 liften,  als winnaar uit de bus kwam voor de Safety Award 2023 in de categorie voor lifteigenaren.  We zien deze prijs voor Heemwonen dan ook als een bevestiging van onze gezamenlijke inspanningen en samenwerking, het vertrouwen in elkaar en een motivatie voor de toekomst.

Uiteraard werd na de uitreiking van de Safety Award 2023  dit heugelijk feit met al onze medewerkers gevierd.

Zie ook: A.S. Lifttechniek wint Liftinstituut Safety Award 2023

22 december 2023

Een hartverwarmend cadeau voor kinderen uit Beekse minimagezinnen

Ruim 260 Beekse kinderen uit gezinnen met een krappe beurs zijn voor de feestdagen opnieuw verrast met speelgoedbonnen en fashioncheques. Het is de vierde keer dat de kinderen de tegoedbonnen ontvangen. De speelgoedbonnen, met een waarde van 50 euro, zijn opnieuw beschikbaar gesteld door het Beekse bedrijf A.S. Lifttechniek. De fashioncheques, met een waarde van 75 euro, worden aangeboden door de Gemeente Beek.

Andy Schatzinger, directeur A.S. Lifttechniek: “Voor kinderen die het hele jaar in armoede leven is de decembermaand bijzonder zwaar. Ook zij moeten met trots op school kunnen meepraten over wat ze van de kerstman hebben gekregen. Onze kleine bijdrage hierin is hun van harte gegund.”

Daar is wethouder Marcel Meurkens (minimabeleid) het roerend mee eens. “Kinderen die het niet breed hebben, kunnen vaak niet of moeilijk meedoen aan sociale activiteiten. Ieder kind uit een gezin met weinig inkomen krijgt daarom van ons een fashioncheque, zodat alle Beekse kinderen zich voor de feestdagen mooi en warm kunnen aankleden.”

Beide cadeaubonnen zijn door Stichting Leergeld aan de gezinnen verstrekt. De speelgoedbonnen kunnen bij alle Intertoys winkels worden verzilverd. De fashioncheques kunnen bij diverse modewinkels worden besteed.  

23 december 2022

Kerstcadeaus voor 250 kinderen uit Beek die een steuntje kunnen gebruiken

Wethouder Thijs van Es bracht ons een bijzonder bezoek. Wij hebben namelijk ruim 250 Beekse kinderen verrast met een speelgoedcheque ter waarde van 50 euro. De bonnen zijn geschonken aan kinderen die opgroeien in gezinnen met een smalle beurs. A.S. Lifttechniek vindt dat álle Beekse kinderen een mooi cadeau onder de boom verdienen en schonk de cheque daarom voor het derde jaar op rij.

Ook de Gemeente Beek is begaan met deze kinderen en heeft hen een kledingbon van 75 euro geschonken. Zo kan ieder kind in Beek zich tijdens de feestdagen verheugen op een cadeau en een feestelijke outfit.

11 augustus 2022

Feestelijke lancering van onze nieuwe huisstijl & website

Op de verjaardag van eigenaar Andy Schatzinger, zijn de nieuwe huisstijl en website van A.S. Lifttechniek gelanceerd. Tijdens het launch-event is ons nieuwe logo gepresenteerd aan alle collega's en genodigden. Ook was er volop aandacht voor de presentatie van onze vernieuwde website, welke door de mannen van onze reclamepartner MediaKracht werd gegeven.
De nieuwe huisstijl viel in de smaak, net zoals de BBQ die volgde!

01 augustus 2022

Innovatief beeldmerk en aangepaste huisstijl

A.S. Lifttechniek is al jarenlang een begrip en vertrouwde partner op het gebied van lifttechniek. Waar met plezier gewerkt wordt en partnership met onze klanten voorop staat. We kijken daarbij altijd vooruit. We volgen trends en ontwikkelingen maar blijven zelf ook altijd innoveren op het gebied van onderhoud, reparatie en modernisering van alle soorten liften en fabricaten. Vanuit die visie hebben wij besloten dat ons beeldmerk ook toe was aan wat innovatie.

31 juli 2022

Vernieuwde en gebruiksvriendelijke website

Onze website heeft een ware metamorfose ondergaan. Op maat ontworpen en gebouwd om ons verhaal zo goed en eerlijk mogelijk over te brengen. Dat doen we door duidelijke webteksten te combineren met veel en sprekend beeldmateriaal. Onze nieuwe website presteert daarnaast optimaal op alle schermformaten en apparaten: van mobiel tot desktop.

22 december 2021

Speelgoedcheques voor 240 kinderen uit gezinnen in Beek met een smalle beurs

De gemeente Beek heeft 240 Beekse kinderen, wier ouders de touwtjes lastig aan elkaar geknoopt krijgen, verrast met fashioncheques. Het Beekse bedrijf A.S. Lifttechniek deed er nog een schepje boven op door de kids te trakteren op speelgoedcadeaubonnen.

Het is voor het tweede jaar op rij dat de kinderen worden verrast met deze geste. „In Beek vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen. Ook kinderen die het thuis niet breed hebben. Ik ben er bijzonder trots op dat het de gemeente Beek dit jaar weer is gelukt om fashioncheques beschikbaar te stellen. Maar wat mij nog trotser maakt, is dat een Beeks bedrijf zich het lot van deze kinderen opnieuw heeft aangetrokken en voor maar liefst 240 kinderen een speelgoedcadeaubon beschikbaar stelt”, aldus wethouder Thijs van Es.


Lichtpuntje

De speelgoedcadeaubon vertegenwoordigt een waarde van 50 euro en kan bij alle Intertoys-winkels worden ingeleverd. Andy Schatzinger, directeur van A.S. Lifttechniek: „In deze coronatijd hebben kinderen die in armoede leven het vaak extra moeilijk. Daarom verdienen zij een extra mooi cadeau onder de kerstboom. Op deze manier hopen wij in veel gezinnen een lichtpuntje te brengen.”

De fashioncheques zijn 75 euro waard en kunnen bij diverse modewinkels worden besteed. Stichting Leergeld heeft ervoor gezorgd dat de kinderen de cheques, die alles bij elkaar een bedrag van 30.000 euro vertegenwoordigen, hebben ontvangen.

Bron:
De Limburger

29 maart 2019

Drie keer winnaar Safety Award

De Safety Award wordt sinds 2016 uitgereikt aan onderhoudsfirma’s. Op 9 maart 2016 werden wij verrast met een heerlijke taart en de Safety Award 2016. 

“Ik had al een voorgevoel!”, begint directeur Andy Schatzinger met een brede glimlach. “We hadden op LinkedIn gelezen dat de winnaar binnenkort bekend wordt gemaakt. Toen er een afspraak gemaakt werd voor een verrassingsbezoek, hoopten we stiekem dat wij de gelukkigen zouden zijn!” 

Zowel in 2017 als in 2018 wist A.S. Lifttechniek opnieuw beslag te leggen op de Safety Award.

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?