Homelift: een nieuw level van comfort

Homelift

Denkt u erover na om uw huis levensbestendig te maken? Of bent u op zoek naar comfort en gemak in uw eigen huis? Onze Homelift is juist met die redenen voor u ontwikkeld. Een nieuw level van comfort.

Want u stelt uw interieur met zorg samen: u kiest bewust uw vloeren, kleuren en meubels uit. Het is uw thuis. Het ontwerp van een huislift moet daar geruisloos in overgaan, geheel passend in uw interieur. Onze Homelift is innovatief, gebruiksvriendelijk en volstrekt uniek in uitstraling en stijl.

Italiaans design
De lift is exclusief ontworpen voor in uw huis, met een technische constructie die nauwelijks geluid produceert. Dankzij de elektrische technologie, garandeert deze versie een steeds perfect evenwicht tussen besparing, elegantie en functionaliteit. Extreme stilte ontmoet Italiaans design. Het is allemaal mogelijk in uw eigen huis en erop gericht om te besparen.

Compleet personaliseerbaar
In het design van de Homelift zijn de laatste inzichten op het gebied van techniek en gebruiksvriendelijkheid samengebracht. Niet alleen praktisch en technologisch vooruitstrevend, maar ze zijn ook compleet personaliseerbaar, gemaakt voor verschillende ruimten om overal passend te zijn. De vele kleuren, afwerkingen en materialen, samen met de vaste accessoires, maken het mogelijk om zowel design van klassiek tot high end technologie te ontwerpen. Functionaliteit en schoonheid worden één.

Geschikt voor binnen- en buiten gebruik
De stalen schachtbehuizingen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Voor buiten, zijn de schachtbehuizingen behandeld met zeer roestwerende epoxy polyester poedercoating. Maar heeft u liever een andere behuizing? Alles is op uw verzoek ook in andere speciale afwerkingen verkrijgbaar, waaronder roestvrij staal. Alles wordt geheel naar uw wens gerealiseerd.

De voordelen op een rij:
⦿ Ontwerp, afmetingen en opties geheel op maat voor uw woning
⦿ Gebruiksvriendelijk
⦿ Energiebesparend
⦿ Extreem stil
⦿ Vloeiende bewegingen
⦿ Groene innovatie
⦿ Gecertificeerde kwaliteit

Homelift

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?