Tijdig liftonderhoud, langere levensduur

Onderhoud

Ongeacht de liftinstallatie of het besturingssysteem, onderhoud is altijd noodzakelijk. De servicemedewerkers van A.S. Lifttechniek zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zodat uw lift steeds operationeel blijft.

A.S. Lifttechniek werkt met onderhoudsschema’s. Hiermee kunt u rekenen op regelmatig, betrouwbaar en vakkundig onderhoud. In het onderhoudsschema worden de uit te voeren werkzaamheden nauwkeurig omschreven. Zo weet u van te voren wat er gaat gebeuren. Onderhoud laten uitvoeren door A.S. Lifttechniek zorgt voor een langere levensduur van uw lift en daarmee voor een reductie van uw totale kosten. Toch kan er iets defect gaan. In dat geval kunnen wij u snel van dienst zijn dankzij onze 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Servicegerichtheid
Persoonlijke aandacht vinden we bij A.S. Lifttechniek heel belangrijk. We hebben graag rechtstreeks contact met u als klant. U mag van ons ‘full service’ verwachten; vóór, tijdens en na de uitgevoerde werkzaamheden. Goede service en snel kunnen reageren op vragen van klanten, vinden we bij A.S. Lifttechniek net zo vanzelfsprekend als het leveren van goed onderhoud.

Service-overeenkomsten
A.S. Lifttechniek biedt verschillende service-overeenkomsten aan, afhankelijk van installatie, omgevingsfactoren en gebruiksfrequentie. Tot de mogelijkheden behoren een basis service-overeenkomst, een uitgebreide service-overeenkomst of een op maat gemaakte service-overeenkomst.

Graag adviseren wij u welke contractsoort het best bij uw wensen en situatie past!
Neem voor een geheel vrijblijvend advies contact met ons op of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderhoud

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?