AS Lifttechniek

“Tijdig onderhoud verlengt de levensduur van uw dure liftinstallatie”

Ongeacht welke liftinstallatie of besturingssysteem u heeft, (preventief) onderhoud zal altijd noodzakelijk zijn. Onze ervaren service medewerkers zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening zodat uw lift steeds operationeel blijft. 

Aan de hand van ons onderhoudsschema, verzekert u zich van betrouwbaar, regelmatig en vakkundig onderhoud. In dit onderhoudsschema worden de werkzaamheden nauwkeurig omschreven, zodat u van te voren weet wat er gaat gebeuren. Door preventief onderhoud te laten uitvoeren door A.S. Lifttechniek, reduceert u de totale kosten en bevordert u uiteindelijk de levensduur van uw lift. Uiteraard kan er desondanks altijd wel iets defect kan gaan. Maar ook dan kunnen wij u snel van dienst zijn dankzij onze 24-uurs bereikbaarheidsdienst en ons alert reageren.

Door de persoonlijke aandacht die wij centraal stellen en het rechtstreekse contact met u als klant, zal de service merkbaar beter zijn dan u gewend bent. Full service die u van ons mag verwachten; vóór, tijdens en na de uitgevoerde werkzaamheden. Goede service en snel kunnen reageren op vragen van klanten, vinden wij namelijk net zo vanzelfsprekend als het leveren van goed onderhoud.

Voor het service gerichte onderhoud bieden wij u verschillende service overeenkomsten aan. Dit is afhankelijk van de installatie, omgevingsfactoren, gebruiksfrequentie enz. Naast een standaard basis- of een uitgebreide service overeenkomst kunnen wij u eveneens een op maat gemaakte service overeenkomst aanbieden.

Wij adviseren u graag welke contractsoort het beste bij uw wensen en situatie past!

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Designed & developed by: MediaKracht.com