Kwaliteit leidt en onderscheidt

Kwaliteit

Klanten kiezen A.S. Lifttechniek om dezelfde redenen: de geleverde kwaliteit, het hebben van een direct aanspreekpunt en een uitstekende service. A.S. Lifttechniek is erin geslaagd om binnen een relatief kort tijdsbestek een goede naam op te bouwen in de regio’s Limburg en Zuidoost-Brabant. Daar zijn we trots op.

Kwalitatief hoogwaardige producten én montage
A.S. Lifttechniek maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder besturingen van ‘Kollmorgen’, liftmachines en frequentieregelingen van gerenomeerde merken zoals ‘Ziehl-Abegg’. Uiterst belangrijk is daarnaast een kwalitatief hoogwaardige montage, uitgevoerd door onze ervaren en vakbekwame medewerkers. Bij A.S. Lifttechniek gaan we voor topkwaliteit in product én montage.

Kwaliteit

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?