AS Lifttechniek

‘Kwaliteit leidt en onderscheidt!’

Door continu topkwaliteit te leveren, is A.S. Lifttechniek erin geslaagd om binnen een relatief kort tijdsbestek een goede naam op te bouwen in de regio Limburg en zuidoost Brabant. Klanten kiezen A.S. Lifttechniek allemaal om dezelfde redenen: ze kiezen voor kwaliteit en vinden het prettig dat ze voor al hun vragen een direct aanspreekpunt hebben. Wij zijn natuurlijk trots op die goede naam en doen er dan ook alles aan om dit zo te houden.

Zo maken we dan ook alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder besturingen van Kollmorgen, lift machines en frequentieregelingen van Ziehl-Abegg en nieuwe liften van Duitse makelij. U kent het... producten met de ‘Deutsche Gründlichkeit’. Weliswaar kunt u kiezen voor de beste materialen, echter zonder een kwalitatief goede montage komen deze materialen nooit tot zijn recht. Vaak wordt er op de montage bezuinigd wat uiteindelijk tot duurkoop zal leiden. Men ervaart het vaak genoeg, kwantiteit gaat vaak voor kwaliteit.

Onze medewerkers zijn zich terdege bewust van de kwaliteitseisen die van hun wordt verlangd. Want ook voor hun geldt dat elke storing een storing teveel is.

Designed & developed by: MediaKracht.com