AS Lifttechniek

"Een tweede leven voor uw liftinstallatie" 

Als uw lift na trouwe dienst teveel mankementen begint te vertonen en regulier onderhoud of reparaties niet meer toereikend zijn, kunnen wij u een grondige modernisering adviseren. Uw lift krijgt dan als het ware een tweede leven met vrij op de markt verkrijgbare, kwalitatief hoogstaande producten, terwijl de kosten beduidend lager kunnen uitvallen dan de aanschaf van een nieuwe installatie.

A.S.Lifttechniek kan een volledige modernisering met of zonder interieur vernieuwing voor u uitvoeren. Hierbij maken we alleen maar gebruik van vrij op de markt verkrijgbare, kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast verzorgen we voor een modernisering tevens een geheel pakket aan diensten voor u. Dus niet alleen lift technisch maar ook eventuele bijkomend schilderwerk en bouwkundige werkzaamheden.

A.S. Lifttechniek heeft de afgelopen jaren met veel zorg, aandacht en kennis reeds diverse verschillende en uitgebreide moderniseringen mogen uitvoeren. Hierbij is door ons steeds ruim voldoende aandacht besteed aan alle wensen van de klant alsmede onze medewerkers en componenten op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid.

Dankzij jarenlange ervaring is A.S.Lifttechniek bekwaam om uiteenlopende renovaties uit te voeren aan zowel eigen liftinstallaties als aan andere merken. Wij stellen ons graag ter beschikking om samen met u tot een oplossing te komen voor de vernieuwing van uw lift.

Nieuwe wetgeving, uiteenlopende wensen van de klant qua comfort, efficiëntie, veiligheid en esthetica van de liftinstallaties, genoeg redenen om uw lift te moderniseren, up to date te houden en zo een meerwaarde te geven aan uw gebouw.

Designed & developed by: MediaKracht.com