Modernisering: een tweede leven voor uw liftinstallatie

Modernisering

Na jarenlange trouwe dienst kan een lift defecten vertonen. Als regulier onderhoud of reparaties geen oplossing meer bieden of als de technische levensduur van de liftinstallatie is bereikt, kan A.S. Lifttechniek een grondige modernisering adviseren. Een modernisering kan ook aan de orde zijn als de liftinstallatie niet meer voldoet aan wetgeving, veiligheidseisen of esthetische eisen.

De keuze is aan u
Modernisering kan mét of zonder interieurvernieuwing, eventueel met aanvullende diensten zoals schilderwerk en bouwkundige werkzaamheden. Met kwalitatief hoogwaardige, op de markt vrij verkrijgbare producten krijgt uw bestaande liftinstallatie een tweede leven. De kosten voor deze modernisering kunnen aanmerkelijk lager uitvallen dan de aanschaf van een nieuwe liftinstallatie.

A.S. Lifttechniek heeft de afgelopen jaren met veel zorg, aandacht en kennis verschillende en uitgebreide moderniseringen uitgevoerd. Zowel bij eigen liftinstallaties als bij liftinstallaties van andere fabrikanten. Graag kijken wij samen met u naar mogelijke oplossingen voor modernisering van uw liftinstallatie.

Modernisering

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?