Nieuwe liftinstallaties op maat

Nieuwbouw

A.S. Lifttechniek levert naast renovaties ook nieuwe liftinstallaties, bijvoorbeeld in nieuwbouwpanden of in bestaande gebouwen. Wij installeren onder meer personenliften, goederenliften, kleingoederenliften en homeliften.
Wij leveren maatwerk met een goed product van uitstekende kwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en gebruiksvriendelijk zijn altijd leidend. A.S. Lifttechniek biedt geen standaard liftinstallatie; elke lift is bij ons custom made en geheel afgestemd op de wensen van u als klant. 

Afspraak is afspraak
Bij A.S. Lifttechniek komen we onze afspraken na en leveren we op tijd. In het voortraject geven wij alle gewenste informatie en denken we met u mee, zoeken we naar oplossingen en besparingen. Waar nodig passen wij zaken direct aan, ook tijdens de bouwfase en uiteraard altijd in overleg met u als opdrachtgever, uitvoerder of aannemer. En kosten voor meerwerk? Daar houden we niet van.

Nieuwbouw

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten om te zien hoe wij onze klanten blij maken en tevreden houden.

Lees verder

Wij horen graag van u!

Wilt u meer weten van onze diensten of producten? Of wilt u een passende offerte met betrekking tot het jaarlijks onderhoud van uw liftinstallatie(s)?